diumenge, 27 de gener del 2008

CURTCIRCUIT NEURONAL


Llegint diferents blogs, ahir em vaig trobar aquesta foto corresponent a la darrera manifestació de les forces vives del cavernicolisme espanyol (cope, families "cristianes"(???), ultradreta, pp, i altres especímens).
Trobo que aquest és un memorable exemple del que passa quan a una persona en un moment determinat de la seva vida (potser quan neix) pateix d'un curtcircuit de tot el seu sistema neuronal.
I el problema és que ni tan sols es pot dialogar, amb aquests. Estan en possessió de la veritat suprema. Em fan "yuyu".

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Tiempo al tiempo...
todos terminamos en nuestro sitio.

Saludos!!

David de las Heras ha dit...

no tots són així, però és clarissim que els que l'organitzen són més del pp per guanyar vots. Avui he vist que em tens enllaçat. T'agrada el meu bloc?

Lluís ha dit...

David,
no fa pas gaire que llegeixo el teu blog, tot i que acostumo a fer-ho des del Google Reader. Si he de ser sincer, no recordo perquè t'hi vaig enllaçar. Je, devia tenir el dia!
Ja veus que escrivim coses ben diferents, però ja que estic en l'"ofici", com tu... Des d'aquesta òptica, sí que m'agrada el teu blog. Pots comptar amb mi com un lector habitual.
Salutacions i ànims!

David de las Heras ha dit...

ok lluís estem en contacte, per cert el dia 14 on hi ha la famosa vaga he tingut aquesta idea a veure si participes.
http://www.petitlleure.org/bloc/2008/01/10/blogbombing-per-leducacio-14-de-febrer-enamorat/

Lluís ha dit...

Hola, David.
He llegit el teu post i francament és una bona idea.
Si el 14 no estic massa espès procuraré fer una entrada parlant d'aquest petit món nostre de cada dia que és l'educació en aquest nostre petit i complicat país (pobreta!)
Salut i alegria.