dimecres, 2 de gener del 2008

AVUI HA NASCUT UN NOU BLOC


M'he quedat francament astorat en assabentar-me de la bona nova: La Sònia de Blanes ha obert un bloc!
I això, senyores i senyors, és ben bé per celebrar-ho amb la millor ampolla de cava que puguem trobar a la bodega.
Per tant, amiga Bookkeeper, faig un brindis (en aquest moment no pot ser altra cosa que un brindis virtual) per aquest nou bloc que tot just ha nascut avui.
Sé que serà un recull ple d'intel·ligència, de sensibilitat, de raonament, de seny, de tendresa, de disbauxa, de poesia, d'ironia, de ganes de viure, de comprensió..., tal com correspon a la gran persona que tu ets.
Ens coneixem de fa temps i sé perfectament el que ens pots arribar a donar i comunicar a tots. Creu-me que, amb el regal que ens fas als que des d'ara ens reconeixem els teus admiradors, em sento com un infant amb sabates noves.
Amics que em llegiu: Us aconsello que entreu a aquest bloc nadó i que llegiu el primer i únic post que hi ha. Veureu com la droga de the Bookkeeper fa efecte instantani i hi quedareu enganxats per a sempre més.
El nom del bloc és PÈRDUES I GUANYS. Aquí us en deixo el link:
http://comptesdefades.blogspot.com
També el poso a la columna de la dreta, als blocs que hi ha (que no són els únics que segueixo)
Una abraçada molt gran a la Sònia i a tots els que teniu la paciència de llegir-me. I que l'any nou sigui bo per a tots.

3 comentaris:

The bookkeeper ha dit...

Gràcies pels ànims!!!
Espero ser prou bona per mantenir les teves espectatives. Només dir-te que mentres l'escribia em divertia com una boixa!!!
El teu blog és una passada!! Com ho fas per poder encabir tantes coses? Realment el meu blog es veu bastant pobre... però tot es millorar.
Molts petons i fins aviat.

Lluís ha dit...

De res, preciositat.
Sobre les coses que dius, es va fent a poc a poc, aprenent algunes cosetes.
fes-te una volta per dues de les pàgines que he posat el link a la columna de la dreta (són dos excel·lents bloCs d'ajuda):CABALAS VIRTUALES i EL ESCAPARATE DE ROSA.
Petons.

Anònim ha dit...

He visitat a Bookkeeper i realment ha fet una bona entrada a la catosfera. Bona descoberta. Salud.