diumenge, 13 d’abril del 2008

EL PREMI DARDO 2008


Ahir, Carlos Soler, de Bloctecnia-Tecnologia i Societat va tenir a bé fer-me lliurament d’un guardó, el Premi Dardo 2008, (cito textualment) “Per les seves reflexions i facilitat per a escriure sobre el quotidià i el sublim”.

La veritat, és que el millor premi que jo pugui obtenir de vosaltres és que em llegiu, la qual cosa vol dir que el que estic escrivint us diu alguna cosa que compensa el temps que hi esmerceu, i que alguns fins i tot em feu el regal de posar algun comentari de tant en tant.

El premi que em lliura en Carlos el rebo amb tota la gratitud del món, tot i que com que sóc una mica així... timidet i poc amic de grans escarafalls... em fa una mica de cosa, la veritat. Gràcies pel comentari, Carlos.

Se’m demana que passi el premi a quinze bons bloggers. Potser sí que en llegeixo tants, i potser més (i els llegeixo perquè m’agraden, clar) Però de fet fa relativament poc temps que vaig entrar en aquest món i per una raó o altra que no ve al cas, no he entrat mai en contacte amb ells (encara). Així, que em fa cosa, així, de cop, dir-los que els concedeixo el premi i blablabla.

Per tant, el que faré serà concedir molt gustosament el premi a tots els blogs que estan en el meu llistat de “ELS MEUS ENLLAÇOS” (Els trobareu al sidebar).

Alguns ja l’han rebut, ja ho sé. Però altres encara no. I amb gratitud faig extensiu el premi també a tots els lectors d’aquest blog, amb els quals vaig fent camí, i que en el fons sou els que em motiveu per seguir escrivint.

"La I Entrega de Premios Dardo 2008 se abre paso entre un gran elenco de Premios de reconocido prestigio en el mundo de la literatura, y con el reconoce los valores que cada blogger muestra cada día en su empeño por transmitir valores culturales, éticos, literarios, personal, etc.., que en suma, demuestra su creatividad a través su pensamiento vivo que está y permanece, innato entre sus letras, entre sus palabras rotas".

5 comentaris:

Duc Engrescador ha dit...

Moltes felicitats, Lluís!

DUC ENGRESCADOR

ANNA ha dit...

Jo també et felicito! Et llegeixo sovint(a tu i als teus alumnes...)i la meva modesta opinió és que escrius molt bé,amb naturalitat i tal vegada amb una mica de picardia i a voltes un pessic de mala llet... Tot un còctel exquisit. Una abraçada.

Lluís ha dit...

Gràcies, Toni. Una forta abraçada.

Lluís ha dit...

Anna, moltes gràcies. No, si avui sembla que vulgui o no vulgui hauré de pujar una mica el meu nivell d'autoestima.
Esperaré els teus comentaris. Una abraçada.

Jaume Forment i Garcia ha dit...

Ep, Luigi!!!


Moltes felicitats pel premi....

Has encertat a la diana??

The king of the Road.