divendres, 1 de febrer del 2008

CARNESTOLTES A L'ESCOLA




L'escola de Maçanet és petita. Lògic: el poble és petit, entre set-cents i vuit-cent habitants.
És una escola rural integrada en una ZER (Zona Educativa Rural), amb uns quaranta-sis alumnes actualment. Hi ha quatre aules: una de preescolar, una altra de cicle inicial, una altra de tercer, i finalment la meva, situada en el primer pis (i des d'on hi ha unes vistes meravelloses) amb els alumnes de quart i cicle superior (9 a 12 anys, aproximadament).
Com que avui a la meva escola, i suposo que a la resta d'escoles del país, s'ha fet la rua de Carnaval, amb disfresses fetes a classe durant la darrera setmana, us penjo aquestes tres fotos perquè us pogueu fer una idea de com anaven. Ens ho hem passat bé fent la rua, tot i que com que l'itinerari era curt, hem acabat de seguida. Sort que les mares havien preparat xocolata desfeta, que acompanyada d'unes excel·lents coques casolanes, han estat avui el berenar dels menuts.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si vols el contador de Feedburner, "readers" en Català, es molt fàcil, he escrit un post on ho explico.

I comentan aquest post:

El meu fill petit avui ha anat de Spiderman, ha sigut una setmana de festa grossa a l'escola cada dia anaven amb una disfresa (casolana) diferent, jo també amb dedico a l'educació i es molt gratificant, però amb nens petits deu ser cada dia un descobriment. Els adults que tenim nens tornem a reviure la infantesa des de un altre perspectiva, fascinant!

Lluís ha dit...

L'havia llegit, Carlos. Gràcies de totes maneres per la informació. Veuré si quan tingui una estona ho faig amb tranquil·litat. De moment no hi ha pressa.
Aquí, a Mç, els nens s'hopassen bé, especialment els petits. Els que ja són una mica més grans (els meus alumnes per exemple) ja els hi va una mica gran aquest rotllo (que diuen ells) d'anar tots iguals. Ells prefereixen preparar les seves disfresses per al carnaval del poble. En fi...