dimecres, 20 de febrer del 2008

PROPOSTA PER A CATALANS CABREJATS


Els que us heu endinsat per les entrades d’aquest blog us haureu adonat que no tinc gaire tendència a parlar de política, excepte en comptades ocasions, com ara que sembla que un cop més els mentiders professionals de sempre, per la seva necessitat imperiosa de pujar al burro del poder, necessiten el nostre vot.

He jurat i perjurat que no votaré ni a uns ni a altres ni als de més enllà, si més no fins que la política deixi de ser un mercadeig tan deplorable, tan a l’alçada de tarats mentals com ho és en el nostre país i en el nostre estat avui dia.

Els catalans som l’hòstia. Perdoneu que us ho digui així de clar. Tothom està cabrejat, treu fum pels queixals, veu i llegeix i escolta com una vegada i una altra a més de cornuts ens fan pagar el beure. Molt bé: I què fem? Barallar-nos entre nosaltres, discutir fins a extrems inimaginables... Que si nacionalistes, que si independència, que si tu ets, que si tu també, que si els de més enllà és un caragirat, que si tu ets gilipolles, que si tu també... i bla, bla, bla... Perquè de xerrameca sí que en tenim, i sembla que no l’acabem.

¿I si parlem menys i fem alguna cosa, per petita que sigui, en què d’una puta vegada ens posem tots d’acord? No demano grans heroïcitats, no. Alguna cosa, per petita que sigui, que ens elevi la moral, i que serveixi perquè els que ens veuen com un galliner mal avingut es quedin astorats de la sorpresa.

Davant d’aquestes eleccions al “gobierno de Espanya” molts i molts catalans (que no tenim interessos de partit, i sí una mica de sentit comú i molta mala hòstia –política, clar, perquè som bones persones-) i ja n’estem fins als collons de tanta merda, de tants anys de merda acumulada, hem decidit no votar ningú dels que es presenten (diguem-ho suau: “perquè no responen a les nostres expectatives”).

Ara bé: Si llegiu els blogs polítics, com ha passat en darreres eleccions, no hi ha manera de posar-se d’acord en si votem “en blanc”, “nul” o simplement “no votem”.

Cadascú té els seus arguments. D’acord. Tothom té la seva raó. D’acord. Però cadascú va a la seva. Merda. Tan difícil és posar-nos d’acord? Que ens equivoquem i prenem la decisió no encertada? I què? L’important, no és si baixo o no del burro. L’important és donar als merdosos la sensació que actuem com un bloc, com una pinya i no com els galls de galliner de sempre.

Des de la modèstia demano als grans blogs polítics, els que llegeixen grapats de gent, que facin una proposta. Ells poden fer-ho i segurament, unir la gent en un gest que només ens pot portar coses positives. Si aconseguim això, ja aconseguirem altres coses més endavant. Si no... ho tenim fotut!

8 comentaris:

Manel Bargalló ha dit...

Hola,
crec que dónes massa protagonisme als blocs, ara per ara només tenen capacitat d'influència a un cercle petit de persones.
Ara bé, dit això, si un grup format per alguna d'aquestes persones d'aquest cercle que llegeix els blocs, i amb l'ajuda d'alguna associació o plataforma, fessin una campanya per una opció consensuada, a les hores potser si que quelcom és podria aconseguir.
Però tambè és cert, que sense una alternativa de continuació a l'opció escollida, que faci quelcom per canviar o millorar el sistema polític que tenim, poc engrescador serà perquè hagi la suficient resposta.

Crec que amb una mica de sort, aquesta desafecció en aquestes eleccions, només beneficiaran al PP i a ERC. Quan dic ERC, ho dic perquè potser així gràcies al fracàs que la candidatura d'ERC obtindrà, podrem provocar, amb molta sort però, que hagi una renovació i neteja dins del meu partit. Només així ERC podrà tornar fer-se respectar i poder liderar el cada dia més majoritari descontent amb Espacna.

Manel des de l'Exili

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roger T. ha dit...

Benvolgut Lluís, el més gros i magnífic que podríem fer els catalans en aquestes eleccions, seria deixar de votar massivament ERC, com diu en manel, i votar massivament a CiU, mentre la gent de sentiment nacional espanyol, poc motivada, deixa de votar massivament el PSOE. Això, treuria al PSC del poder a Catalunya, i demostraria a Espanya i al món, que Catalunya, a pesar de tenir tot el seu poder polític i tots els principals mitjans de comunicació controlats per l'espanyolisme narcotitzant del PSC, no es deixa prendre el pèl, i està disposada a lluitar contra el robatori i la ignomínia que ens llença Espanya cada dia. Però això, clar, és difícil que passi´. Bé, salutacions,

The bookkeeper ha dit...

Hola ocellet!
Abans de tot: per molts anys?!!! És avui, oi? Bé, jo per les dates no sóc gaire bona, però em sembla que és avui. Et desitjo tota la felicitat del món, i t'envio molts de petons i abraçades (virtuals). A veure si aviat te les puc donar en persona.
En quant a política... bé, trobo que, en la meva humil opinió, votar en blanc hauria de ser la opció dels descontents, el que passa és que la gent mai opta per aquest vot i intenta donar el seu suport al mal menor. Però, quin se suposa que és el mar menor? Com diu el refrany: Ai! Senyor! Quanta roba bruta i poc sabó...
No és depriment tenir el dret de vot i que no hi hagi ningú apte a qui votar?
Petons

Lluís ha dit...

Estimada Bookkeeper,
efectivament, avui en faig un munt (jeje). Gràcies pels teus desitjos. Jo també espero poder-te braçar "in person" ben aviat. (I al Joanet també, clar. Dóna-li molts recors de part meva).

Joan Arnera ha dit...

En primer lloc, sàpigues que et tinc al bloglines, o sigui que llegeixo TOTS els teus posts. (el bloglines és un gran invent!)
I ara, al tema, tens més raó que un sant, és clar. Caldria efectivament un posicionament comú respecte la manera de fer veure l'emprenyament sobiranista amb els partits catalans i la seva desafortunadíssima actuació en els darrers temps.
Però és difícil posar-se d'acord, sobretot perquè en realitat no hi ha "grans blocs polítics", em temo. POtser hi ha blocs mitjanament seguits, però em sembla que aquests no són pas partidaris del vot en blanc o nul o el què sigui... més aviat són seguidors força pròxims de les postures d'un o altre partit...
En fi, jo m'apuntaria al vot en blanc, al nul o a votar una candidatura més o menys absurda. De manera que, doncs, compta amb mi si és que mai no s'organitza una tal campanya!!!
(cada vegada estic més convençut que cal una "cosa nova" al sobiranisme català. No sé ben bé el què, però després del llarg fracàs de CiU i el ràpoid i esclatant fracàs d'ERC... alguna cosa hauria de sortir en relativament poc temps.)
Una abraçada!

J ha dit...

La democràcia no és un sistema per que governin els bons sinó per evitar que ho facin els dolents.
El proper president espanyol serà en Rajoy o en Zapatero. Jo no vull un nou govern del PP, no puc amb ells.
Si no us agrada al PSC-PSOE, és pot votar altres partits que mai donaran suport al PP com ara ERC o ICV, que de pas segur que el poc que pugin escombrar ho faran cap a casa.
De CIU ja no ho tinc tan clar, però els hi podem donar un marge de confiança.

És igual a qui voteu o a qui recolzeu, però no remeu a favor del PP fent apologia de l'abstenció.

J ha dit...

La democràcia no és un sistema per que governin els bons sinó per evitar que ho facin els dolents.
El proper president espanyol serà en Rajoy o en Zapatero. Jo no vull un nou govern del PP, no puc amb ells.
Si no us agrada al PSC-PSOE, és pot votar altres partits que mai donaran suport al PP com ara ERC o ICV, que de pas segur que el poc que pugin escombrar ho faran cap a casa.
De CIU ja no ho tinc tan clar, però els hi podem donar un marge de confiança.

És igual a qui voteu o a qui recolzeu, però no remeu a favor del PP fent apologia de l'abstenció.