dissabte, 16 de febrer del 2008

JO, VOTAR-VOS? TURURUT!!!


(Romeu, El País, 15-02-08)

3 comentaris:

Duc Engrescador ha dit...

Proveu de dir aquest embarbussament:

"Polítics titelles volen titellitzar-nos.
Qui ens destitellitzarà?
El destitellitzador que ens
destitellitzi, bon destitellitzador serà".

No és fàcil, no...

DUC ENGRESCADOR

The bookkeeper ha dit...

En el món en que vivim ja no necessitem, segons el meu parer, uns ideals polítics al estil dels segles passats.
Per mi la política real és a les tendències de pensament, com la ciència a la religió. Tenen un punt de conexió, es clar, però cadascuna hauria d'ocupar-se del que realment li correspon.
Com a ciutadana vull que la política sigui com una gran màquina que funcioni perfectament: que ens sol·lucioni els problemes, que millori el nostre estat de benestar, i que administri justícia de manera imparcial i la igualtat entre tots els homes i dones.
Desprès de tot, havent "patit" el govern de tots els colors de l'arc de San Martí, la sensació és que en política poc importaria si fossim daltònics.
Nessecitariem algú que tingués prou valentia ( i ganes) per crear un partit que no ens volgués vendre un programa ple de promeses, sino que ens mostrés una llista real dels problemes que ens preocupen i la manera més raonable per la seva sol·lució, i oferint la intenció de posar fil a l'agulla, però no prometent el que és impossible.
Està molt bé queixar-nos de la "púrria" que tenim avui dia en política, però... qui de nosaltres (i m'inclueixo a mi mateixa) fem res per canviar-ho? Qui de nosaltres gossaria ser aquesta persona que ens sabès dirigir?

Lluís ha dit...

Ni tu ni jo tenim vocació de polítics. I menys a l'estil d'aquests que ens volen vendre el pa sucat amb oli. Jo els dono públicament l'esquena i dintre del que em sigui possible, faré el poquet que pugui estar en les meves mans per veure'ls fracassar en les seves egoïstes ambicions. Ja en tinc prou , aquest color: O "en blanc" o "abstenció", però mai més, mai més! mentre ens haguem de "chupar" tota aquesta colla de farsants, cínics, mentiders, hipòcrites, interessats, privilegiats, etcètera, etcètera...
NO ELS PENSO VOTAR NI EN BROMA. (I em sembla que cada cop hi haurà més gent que farà com jo).