dilluns, 5 de novembre del 2007

REME: GRÀCIES!

Ho sento, amics, però avui no penso ser molt transcendent, potser perquè tot i ser dilluns vaig una mica cansat.
Permeteu-me donar des d'aquí les gràcies per tot a la Reme, gran amiga de les de fa molts anys: espero que la vida comenci a anar-li una mica més pausadament, que tingui temps per gaudir dels seus fills i de les coses bones de la vida (que encara que no ho sembli, n'hi han, i moltes) Vull per a ella el millor que pugui trobar en aquest món de bogeria.
Va, avui que no volem ser transcendents, us recomanaré un llibre, el que estic rellegint. Ja el primer cop que el vaig llegir em va agradar força i l'altra dia, remenant per la meva biblioteca em va tornar a arribar a les mans i vaig decidir tornar a llegir-lo i gaudir-lo de nou.
Que de quin llibre es tracta? Per mi és de les millors obres d'Stephen King, "Insomnia" (publicat per Mondadori). No patiu, no és de terror, els seus personatges són, com en algun moment es defineix a si mateix el protagonista, "viejos carcamales", gent que viu els darrers anys de les seves vides. La trama està molt ben aconseguida, i el lector s'hi sent atrapat molt fàcilment. Sentiments, però sobretot valors humans són perfectament tractats per aquest magnífic escriptor que sap arribar molt endintre dels seus personatges, gent, d'altre costat, d'allò més normal i quotidià. De fet, en més o en menys, tots ens podem emmirallar en algun dels seus personatges. Per a bé o per a mal.

PENSA SEMPRE EN EL QUE VOLS, MAI EN EL QUE NO VOLS.

2 comentaris:

remei ha dit...

MOLTISSSIMES GRACIES.
(SORT QUE NO HAS ACOMPANYAT EL TEU COMENTARI AMB CAP FOTO... EL TEU ALBUN EN ALGUNS ASPECTES ES UNA MICA "ANTIC" M'HA AGRADAT MOLT LLEGIRTE I JO ESPERO I DESITJO QUE EL FUTUR ENS DEPARI A TOTS AVENTURES, DE LES QUE POGEM GAUDIR, I ENCARA QUE NO ESTIGUI EN EL MEU MILLOR MOMENT, RECONEC QUE ESTIC MOLT BEN ACOMPAÑADA, UNA ABRAÇADA FORTISIMA.

mely ha dit...

Ola guapooo:Como ves tambien he leido tu trabajillo ta chuli, haber si aprendemos a cuidar de nuestros animales aunque lo dudo hay demasiado cafre suelto y esto cada vez ba peor en fin que te lo curras eeee,un besazooo de tus amigos xevi y mely.........