dimarts, 18 de novembre del 2008

JA ERA HORA!

Bona nit!
Bé. Després de donar mil voltes per un munt de pàgines diferents i de perdre molt de temps, per fi he pogut sortir-me'n del propòsit que us deia l'altre dia: que puguéssiu escoltar els CUENTOS PARA PENSAR de Jorge Bucay. Personalment, penso que són un regal per a l'oïda i també per a l'ànima i el sentiment. Per als que mai no els hàgiu llegit o escoltat, espero que us agradin. No em sap cap greu haver dedicat tant de temps a poder-vos-els penjar amb una certa dignitat i tots en una sola llista d'audio
.
Sento no haver pogut activar cap opció prèvia perquè no arranqués de manera automàtica, però nois... això ja és demanar massa. Jo sóc el primer que em molesta entrar en una pàgina i començar a escoltar música automàticament.

En tot cas,
podeu sempre anar al petit quadradet que hi ha a la part superior esquerra del reproductor i aturar la veu, si us molesta.
Gaudiu de la Vida, amb Salut, Força i Amor.

2 comentaris:

Bardo i l'Estel del Matí ha dit...

Bon dia!!

Ocellet,ocellet, quina n'has fet?
Està molt bé!!! felicitats ! :O :P ;)
com t'ho has fet? con el santo google?.

Mira, ahir te vaig fer un comentari, però no se què li va agafar a l'ordinador, amb això del antivirus, cortafuegos...ñañaña
i pensava que estaria bé i no, el meu comentari no s'ha publicat :(

En fi, te lo has montado muy bien! i què t'haig de dir... el plaer d'escoltar un conte... estan fets per això els contes, per ser "contats".

I ara va la bona, me lo pones a huevo... i de teus? n'has fet cap? t'atreveixes?...
au! ja està, ja ho he dit! ;)

Apa doncs, bon dia, bona tarda i bona nit!

Petons l'Estel del Matí

Lluís ha dit...

No ets un raig de lluna: ets un solet!!!
molts petonets.