dimarts, 6 de gener del 2009

DIA DE REIS

Avui ja sabeu que és el dia dels Reis. No els d'allà baix, no, sinó dels altres, els de tota la vida, els bons, els que no cobren i treballen per amor a l'art (i no uns que jo ja em sé).
La veritat és que sí que m'han portat un gran regal: la neu. entre 5 i 8 cm de neu a casa. Fred, fred de neu, sec, molt sec. Ni una mica d'aire. Bé, potser sí que demà aquella boja de tramuntana tregui el nas pel cim de Fraussa, o per Costoja... Vés a saber! Amb aquesta senyora mai no pots estar segur de res...
És ara, a la nit, que la neu és més bonica. Les bombetes de fora, que els dies normals diríeu que fan poca llum, avui donaven (donen) a la neu una lluminositat especial. Diferent. Bonic. Fred. Blanc.
Per altra banda, aquestes ben merescudes vacances s'estan acabant. Llàstima. No he fet quai res. Però no em sap pas cap greu: el guerrer bé que ha de reposar. Poca cosa, doncs: llegir, pelis, migdiades, donar voltes al cap... Genials, de veritat.
Bé doncs, ja veieu que torno a estar aquí, assegut davant del portàtil i intentant fer-vos arribar quatre coses, que de vegades, suposo que només de vegades, poden resultar-vos interessants. A veure si us animeu i em deixeu algun comentari de tant en tant, encara que només sigui per animar-me a mi mateix.
Guardeu-vos del fred...
(Ja us penjaré alguna de les fotos de la nevadeta d'avui)

4 comentaris:

Som allò en què creiem ha dit...

Hola Lluís, a Blanes ha estat nevant des de les 19:00 fin ara mateix que encara està nevant, i ara són les 00:23 de la nit. Cauen uns flocs de neu molt espectaculars, massa grossos, no és habitual. Però nosaltres no estem acostumats a la neu i la prefereixo al seu lloc, a les muntanyes ;-) De totes maneres te el seu encant. Bon any!!

Joan from Blanes

Bardo i l'Estel del Matí ha dit...

Apa!! a Blanes, a Maçanet.... i a Figueres res!.
Ah,SÍ!! la senyora tramuntana que ja comença a petar una mica al matí. Sort, que aquest tió em va cagar un parell de gorros ben wapos per tapar-me del fred i el vent.

Espero les fotitos de la neu amb més ganes.

Un petó fredolic desde Figueres city

l'Estel del Matí

Jaume Forment i Garcia ha dit...

Ep, Lluís.

Bon any nou!!!

Aqui, a CAmpdevànol, 17 cms.

Molt maco.

Bé, guerrer, després d´una treva,tornem a la batalla!!!

Salut


Jaume, The King of the Road

Duc Engrescador ha dit...

2 graus a BCN ara mateix. Aquí la neu és grisa. Déu n'hi do quin fred!

Bon Any Nou!

DUC ENGRESCADOR